Kloak tv – en tv inspektion løser dit problem

Har du mistanke om skade på din kloak? I så fald kan det være en god idé at få udført en TV inspektion af din kloak. Hos Entreprenør Jørgen Suhr kan vi lave kloak TV, så du kan få stillet en diagnose på din kloak. Det kan være svært at finde det egentlige problem med din kloak, men med en tv inspektion kan vi komme ned og tage et kig og finde problemet.

TV inspektion eller kloak TV, kan bruges til at finde:

  • Rødder eller andre genstande, der blokerer for afløbet
  • Faste aflejringer
  • Sætningsskader
  • Forskudte samlinger
  • Rørbrud
  • Rotteskader

Ekspertise i at udføre kloak tv

Opstår der et problem med din kloak, skal det gerne løses hurtigst muligt. Det sikrer du med en TV inspektion, da problemet bliver behandlet korrekt første gang. Vi kan med vores moderne udstyr præcisere og lokalisere de fejl og skader, som måtte være på dit kloaksystem.

Du skal ikke bekymre dig om problemer med dit forsikringsselskab. Alle forsikringsselskaber dækker nemlig TV inspektion, herunder kloak TV.

Effektiv tv inspektion af erfarne medarbejdere

Vi går meget op i at levere en hurtig og effektiv undersøgelse af din kloak med kloak TV. Derfor kan du roligt ringe til os, hvis du gerne vil have løst dit problem. Vi har naturligvis også kompetencerne til at tage os af dit problem efterfølgende.

Du kan ringe til os på telefon 75 91 30 35, hvis du vil høre mere om vores arbejde som kloakmester i og omkring Fredericia, Kolding eller Middelfart. Du kan også sende os en mail på suhraps@gmail.com - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi tilbyder også professionel slamsugning. Læs mere her.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Vi er specialister i bl.a. reparation af kloakskader, anlægning af
​omfangsdræn samt TV inspektion af kloakanlæg.

ENTREPRENØR JØRGEN SUHR ApS  •  Egumvej 60, 7000 Fredericia – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 16944491