​Autoriseret kloakmester

​Over 20 års erfaring

​Alt inden for kloakarbejde

​For private og erhverv

Omfangsdræn installeres, så du undgår fugt i kælderen

Har du døjet med fugt i kælderen, eller vil du gerne sikre dit hjem mod fugt? Så kan vi hos Entreprenør Jørgen Suhr hjælpe dig med at få installeret et omfangsdræn, som beskytter din kælder mod fugt.

Et omfangsdræn graves ned rundt om dit hjem, hvor det fungerer som en slags tagrende under jorden, der leder vandet væk fra din kælder.

Derfor skal du få installeret omfangsdræn

Fugt i kælderen kan føre til en række af sundhedsskadelige konsekvenser for dig og din familie, så det er noget der skal tages seriøst. Ubehandlet fugt i kælderen kan nemlig udvikle sig til skimmelsvamp, hvilket skaber et usundt indemiljø. Skimmelsvamp spreder sig desuden hurtigt, så det kan ende med at blive en dyr affære, hvis du får fugt i kælderen. Den mest effektive måde at forhindre dette, er ved at få installeret et omfangsdræn.

Nogle af de klassiske tegn på fugt i kælderen er:

  • Saltudtrækninger på vægge
  • Puds eller tapet bobler eller falder af
  • Mørke skjolder på vægge og lofter
  • Lugtgener
  • Duggede ruder

Kontakt os for råd og vejledning

Hvis du ønsker en god beskyttelse mod fugt i kælderen, kan vores dygtige medarbejdere lægge et omfangsdræn til en god pris rundt om dit hjem.

Du kan ringe til os på telefon 75 91 30 35, hvis du er interesseret i at høre mere om fordelene ved at få lagt omfangsdræn. Du kan også sende os en mail på suhraps@gmail.com​ - så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi udfører hovedsageligt vores arbejde i eller omkring Vejle, Kolding og Fredericia.

Ønsker du et gratis tilbud?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

4/5 stjerner​

Af vores glade kunder​ på Google
​Læs anmeldelser her

Følg os på facebook

På vores facebookside kan du følge med i hvordan vi arbejder, få gode tilbud og se hvad tidligere kunder har at fortælle om os.

Adresse

Kontakt