Omfangsdræn installeres, så du undgår fugt i kælderen

Har du døjet med fugt i kælderen, eller vil du gerne sikre dit hjem mod fugt? Så kan vi hos Entreprenør Jørgen Suhr hjælpe dig med at få installeret et omfangsdræn, som beskytter din kælder mod fugt.

Et omfangsdræn graves ned rundt om dit hjem, hvor det fungerer som en slags tagrende under jorden, der leder vandet væk fra din kælder.

Derfor skal du få installeret omfangsdræn

Fugt i kælderen kan føre til en række af sundhedsskadelige konsekvenser for dig og din familie, så det er noget der skal tages seriøst. Ubehandlet fugt i kælderen kan nemlig udvikle sig til skimmelsvamp, hvilket skaber et usundt indemiljø. Skimmelsvamp spreder sig desuden hurtigt, så det kan ende med at blive en dyr affære, hvis du får fugt i kælderen. Den mest effektive måde at forhindre dette, er ved at få installeret et omfangsdræn.

Nogle af de klassiske tegn på fugt i kælderen er:

  • Saltudtrækninger på vægge
  • Puds eller tapet bobler eller falder af
  • Mørke skjolder på vægge og lofter
  • Lugtgener
  • Duggede ruder

Kontakt os for råd og vejledning

Hvis du ønsker en god beskyttelse mod fugt i kælderen, kan vores dygtige medarbejdere lægge et omfangsdræn til en god pris rundt om dit hjem.

Du kan ringe til os på telefon 75 91 30 35, hvis du er interesseret i at høre mere om fordelene ved at få lagt omfangsdræn. Du kan også sende os en mail på suhraps@gmail.com - så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi udfører hovedsageligt vores arbejde i eller omkring Middelfart, Kolding og Fredericia.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Vi er specialister i bl.a. reparation af kloakskader, anlægning af
​omfangsdræn samt TV inspektion af kloakanlæg.

ENTREPRENØR JØRGEN SUHR ApS  •  Egumvej 60, 7000 Fredericia – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 16944491