Slamsugning klares hurtigt ved akutte problemer

Hos Entreprenør Jørgen Suhr kan vi hurtigt rykke ud at udføre slamsugning, hvis der opstår akutte problemer med din kloak.

Vores kloakmester har gennem mere end 30 års arbejde med slamsugning oparbejdet en stor kompetence i at hjælpe vores kunder med diverse kloakproblemer, og vi er derigennem blevet meget effektive og i stand til at løse ethvert problem.

Disse opgaver løser vi

Som kloakmester skal man være i stand til at løse en lang række af forskellige problemer med kloakker. Det er vi naturligvis også via vores store erfaring.

Nogle af vores typiske arbejdsopgaver består blandt andet i:

  • Slamsugning
  • Spuling og rensning af kloak
  • Tømning af septiktank
  • Reparationer og vedligeholdelse
  • Oprettelse af nyanlæg

Alle disse opgaver klarer vi til yderst konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder også serviceaftaler, der eksempelvis kan omhandle løbende tømning af septiktanke. Med en sådan aftale kommer vi på et fast tidspunkt, som vi laver en fælles aftale om.

Kontakt os for effektiv slamsugning

Vi udfører vores arbejde både for private og erhverv, og vores udstyr er det mest moderne på markedet. Du kan dermed forvente den bedste og mest effektive slamsugning i og omkring Fredericia, Kolding og Middelfart.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 75 91 30 35, hvis du har spørgsmål til vores serviceaftale eller andet. Du kan også sende os en mail på suhraps@gmail.com - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi tilbyder også professionel tv inspektion. Læs mere her.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Vi er specialister i bl.a. reparation af kloakskader, anlægning af
​omfangsdræn samt TV inspektion af kloakanlæg.

ENTREPRENØR JØRGEN SUHR ApS  •  Egumvej 60, 7000 Fredericia – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 16944491