​Autoriseret kloakmester

​Over 20 års erfaring

​Alt inden for kloakarbejde

​For private og erhverv

Slamsugning klares hurtigt ved akutte problemer

Hos Entreprenør Jørgen Suhr kan vi hurtigt rykke ud at udføre slamsugning, hvis der opstår akutte problemer med din kloak.

Vi har gennem mere end 20 års arbejde med slamsugning oparbejdet en stor kompetence i at hjælpe vores kunder med diverse kloakproblemer, og vi er derigennem blevet meget effektive og i stand til at løse ethvert problem.

Disse opgaver løser vi

Som kloakmester skal man være i stand til at løse en lang række af forskellige problemer med kloakker. Det er vi naturligvis også via vores store erfaring.

Nogle af vores typiske arbejdsopgaver består blandt andet i:

  • Slamsugning
  • Spuling og rensning af kloak
  • Tømning af septiktank
  • Reparationer og vedligeholdelse
  • Oprettelse af nyanlæg

Alle disse opgaver klarer vi til yderst konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder også serviceaftaler, der eksempelvis kan omhandle løbende tømning af septiktanke. Med en sådan aftale kommer vi på et fast tidspunkt, som vi laver en fælles aftale om.

Kontakt os for effektiv slamsugning

Vi udfører vores arbejde både for private og erhverv, og vores udstyr er det mest moderne på markedet. Du kan dermed forvente den bedste og mest effektive slamsugning i og omkring Fredericia, Kolding og Vejle.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 75 91 30 35, hvis du har spørgsmål til vores serviceaftale eller andet. Du kan også sende os en mail på suhraps@gmail.com​ - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ønsker du et gratis tilbud?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

4/5 stjerner​

Af vores glade kunder​ på Google
​Læs anmeldelser her

Følg os på facebook

På vores facebookside kan du følge med i hvordan vi arbejder, få gode tilbud og se hvad tidligere kunder har at fortælle om os.

Adresse

Kontakt